Blattner Corporate Headquarters

Parsons completed the design and construction of all electrical, voice and data, sound and paging, and audio/video systems for the new Blattner corporate headquarters. The lighting was designed to be 0.85 watts per sq. ft., exceeding LEED criteria, with the project achieving LEED Platinum Certification.

In addition, Parsons provided electrical construction solutions for Blattner’s office renovation and expansion. The project utilized the same electrical systems for the additions while also remodeling the interior spaces by reconfiguring piping and ductwork to accommodate the new layouts.

The renovation included a two-story, approximately 30,000 sq. ft., addition. Blatter added 87 new offices and work stations, a larger parking lot, new auditorium, and expanded employee fitness center. The new additions promote sustainability and efficient energy usage, including an electric car charging station and geothermal HVAC system expansion similar to its LEED Platinum original construction.

ASI

ASI